Accessoires grafmonumenten

Om Uw grafmonument of urnmonument verder aan te kleden, kunt U bij ons kiezen uit honderden accessoires zoals vazen, lantaarns, bloembakken, beelden en diverse ornamenten. Dit alles vervaardigd uit duurzame materialen als graniet, brons , aluminium en RVS, zodat deze vele jaren als een ware versiering op uw monument staan.

Maak het grafmonument nog persoonlijker met accessoires

Een grafmonument is zeer persoonlijk en is dan ook vaak een keuze waar goed over nagedacht wordt. Om een grafmonument nog persoonlijker te maken kan er gekozen worden voor accessoires. Bij Stassar Natuursteen hebben we een ruim assortiment accessoires voor grafmonumenten zodat u ervan verzekerd bent dat uw overleden dierbare een passende begraafplaats heeft. Net als onze grafmonument zijn alle accessoires met zorg ontworpen en vervaardigd met mooie en duurzame materialen zoals brons, natuursteen en RVS. Voor ons zijn uw persoonlijke voorkeuren het belangrijkste en daarom voorzien wij uw van advies waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare centraal staat.

Accessoire grafsteen

Een lantaarn voor bij uw grafmonument

Een populair accessoire voor bij een grafmonument is een lantaarn. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat er altijd een licht schijnt op de begraafplaats van uw dierbare. Stassar Natuursteen heeft veel keuzemogelijkheden. We bieden verschillende modellen aan die bovendien gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. De lantaarns zijn zo ontworpen dat er een warm licht vanaf komt zodat de begraafplaats er sfeervol uit komt te zien. Op onze website kunt u een selectie inzien van ons assortiment.

Duurzame vazen en bloembakken

Bij Stassar Natuursteen is er een ruim aanbod van verschillende bloemen en vazen die speciaal ontworpen zijn om dienst te doen op een begraafplaats. Veel mensen vinden het fijn om bloemen te plaatsen bij een grafmonument om een dierbare te herdenken en te laten weten dat er nog steeds aan ze gedacht wordt. Het netjes neerzetten van de bloemstukken levert soms enige problemen op omdat glazen vazen makkelijk omwaaien of stuk gaan. De vazen op deze website zijn speciaal ontworpen om deze problemen tegen te gaan. De materialen die gebruikt zijn om ze te maken zijn duurzaam en zwaar waardoor ze lang meegaan. Hierdoor wordt het voor elke bezoeker een stuk eenvoudiger om bloemen op een passende wijze achter te laten bij een grafmonument.

Prachtig ontworpen beelden en ornamenten voor een persoonlijke begraafplaats

Veel mensen vinden het belangrijk dat een begraafplaats er goed verzorgd en persoonlijk uitziet. Met een grafmonument of beeld is het mogelijk om een grafmonument nog specialer te maken. Bij Stassar Natuursteen bieden we duurzame en hoogwaardige beelden en ornamenten aan. Deze producten zijn vervaardigd van brons, aluminium of RVS en blijven daarom zeer lang mooi. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets tussen zit. We hebben beelden en ornamenten van verschillende religies maar ook neutrale varianten zoals bijvoorbeeld bloemen en vogels. Op onze website kunt een selectie van ons aanbod vinden. Als u meer informatie of advies wilt over de keuzemogelijkheden dan staan wij voor u klaar.

 

Accessoires

U kunt bij ons kiezen uit honderden accessoires

Lantaarns

Lantaarns

Hier vind U een selectie van de mogelijkheden in bronzen, aluminium en RVS lantaarns.

Vazen en bloembakken

Vazen en bloembakken

Hier vind U een selectie van de mogelijkheden in bronzen, aluminium en RVS vazen en bloembakken.

Beelden en ornamenten

Beelden en ornamenten

Hier vind U een kleine selectie van de mogelijkheden in bronzen, aluminium en RVS beelden en ornamenten.