Over ons

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk in natuursteen, en dat al bijna honderd jaar! Op ons bedrijf is een grote voorraad natuursteen aanwezig wat wordt bewerkt met ons modern machinepark. Tevens beschikken wij over vaklieden die het handmatig steenhouwervak beheersen. Ons productassortiment is zeer veelzijdig. Van oudsher zijn wij bekend van onze grafmonumenten, maar daarnaast zijn wij een van de grootste leverancier van hardsteen in onze regio voor zowel particulier als aannemer. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor Uw interieur. Denk hierbij aan keukenbladen, openhaardplateaus en tegelvloeren. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Grafmonumenten

Met ruim 100 jaar ervaring

Toonzaal

Toonzaal

Hier vind U onze actuele monumenten in de toonzaal die direct leverbaar zijn. Voor prijzen kunt U ons altijd contact met ons opnemen. Ook maatwerk kan snel geleverd worden.

Voorraad

Voorraad

Hieronder vindt U de monumenten die wij uit de voorraad aanbieden. Voor informatie en de prijzen van de monumenten kunt U altijd contact met ons opnemen.

Tuin

Tuin

Hier vind U de actuele voorraad aan “ruwe” monumenten.

Belettering

Belettering

Voor de belettering bestaan er veel mogelijkheden. Grofweg kunnen we twee hoofdgroepen onderscheiden. Letters in de steen gemaakt of letters erop gemonteerd.