Grafmonumenten Stassar

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u hiermee helpen. De toonzaal en presentatietuin op het bedrijf geven een goede indruk over de mogelijkheden van een grafmonument in natuursteen. De verschillende materiaalsoorten en modellen kunnen makkelijk en overzichtelijk bekeken en vergeleken worden. U vindt hier een uitgebreide collectie van eenvoudig tot exclusief. Ook is er een ruime keus aan grafversiering zoals lantaarns, vazen en bronzen ornamenten. Uiteraard bieden wij een goede garantie (op o.a. verzakken van het grafmonument) en service die we al meer dan 100 jaar waarmaken.

Op maat gemaakt om uw dierbaren te herinneren

Door het plaatsen van een persoonlijk grafmonument kunnen dierbaren op een waardige en eerbiedige manier worden herdacht door de nabestaanden. Het kiezen van het juiste monument is dan ook een uiterst persoonlijke keuze. Bij Stassar Natuursteen hebben we veel ervaring met het bijstaan van nabestaanden door het helpen met kiezen van het juiste monument.

grafstenen stassar

 

Grafmonumenten

Met ruim 100 jaar ervaring

Toonzaal

Toonzaal

Hier vind U onze actuele monumenten in de toonzaal die direct leverbaar zijn. Voor prijzen kunt U ons altijd contact met ons opnemen. Ook maatwerk kan snel geleverd worden.

Voorraad

Voorraad

Hieronder vindt U de monumenten die wij uit de voorraad aanbieden. Voor informatie en de prijzen van de monumenten kunt U altijd contact met ons opnemen.

Tuin

Tuin

Hier vind U de actuele voorraad aan “ruwe” monumenten.

Belettering

Belettering

Voor de belettering bestaan er veel mogelijkheden. Grofweg kunnen we twee hoofdgroepen onderscheiden. Letters in de steen gemaakt of letters erop gemonteerd.

Een persoonlijk monument

Omdat het zo’n persoonlijk gebeurtenis is geloven wij dat een persoonlijke aanpak noodzakelijk is. De mensen die bij ons de monumenten vervaardigen zijn stuk voor stuk vakmensen die persoonlijke wensen als leidraad nemen voor het maken van een grafmonument. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een ontwerp te maken dat in de smaak valt. Het verlies van een dierbare, of dit nou verwacht of onverwacht gebeurt, leidt altijd tot veel verdriet. Nabestaanden hebben het tijdens deze periode vaak al druk genoeg. Door u te ondersteunen in het ontwerpen van een grafmonument hopen wij een gedeelte van de taken in deze moeilijke tijd te verlichten. Hierbij verliezen wij uw persoonlijke voorkeuren uiteraard niet uit het oog. Een begraafplaats moet een mooie plek zijn om het leven van een dierbare te herdenken. Met een verpersoonlijkt grafmonument kan het leven en het karakter van de overleden dierbare passend herdacht worden.

Een ruim assortiment

Stassar Natuursteen heeft een ruim assortiment van verschillende ontwerpen. Al onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen gemaakt worden van verschillende soorten natuursteen. Natuursteen zorgt voor een mooie en verzorgde uitstraling die past bij uw overleden dierbare. Doordat natuursteen zeer stevig is blijft het grafmonument erg lang goed. Bovendien is er weinig onderhoud nodig en zal het grafmonument de mooie uitstraling behouden. Elke natuursteen is uniek waardoor onze grafmonumenten automatisch een persoonlijk tintje hebben. Door het uitkiezen van een passend ontwerp kan een grafmonument de persoonlijkheid van de overledene vertegenwoordigen.

showroom grafstenen

showroom Stassar

Een monument om dierbaren te herinneren

Bij Stassar Natuursteen zien we een begraafplaats als meer dan een plaats om een overleden dierbare te begraven. Het is een plaats waar mensen samen komen en herinneringen delen. Of het kan juist dienen als de plek waar u één op één tijd met de overleden dierbare kan doorbrengen. Een begraafplaats heeft een maatschappelijke functie waar mensen troost en liefde kunnen vinden. Met een grafmonument kunt u laten zien hoe speciaal iemand voor u is. Bij Stassar Natuursteen verzorgen wij ook grafversiering. Hierbij kan gedacht worden aan lantaarns, vazen en ornamenten. Hiermee kunt u de gedenkplaats nog specialer en persoonlijker maken.

Stassar Natuursteen gaat zorgvuldig met uw wensen om

Stassar Natuursteen biedt uitstekende garantie voorwaarden indien een steen toch beschadigd raakt en zal een monument bij verzakking herstellen naar de originele staat. Voor een persoonlijke aanpak van vaklieden kun je terecht bij Stassar Natuursteen. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare het grafmonument krijgt die zij of hij verdient. Hierdoor kunt u zich bezighouden met het gedenken van het leven van de verloren dierbare. Al de door ons vervaardigde grafmonumenten zijn persoonlijk en we doen ons uiterste best om de persoonlijkheid van de overledene naar voren te brengen in onze natuurstenen grafmonumenten.