geduld, respect en advies

Het is gevoel, een mooie herinnering!

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u hiermee helpen.

Neem contact op

Grafmonumenten

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u hiermee helpen. De toonzaal en presentatietuin op het bedrijf geven een goede indruk over de mogelijkheden van een grafmonument in natuursteen. De verschillende materiaalsoorten en modellen kunnen makkelijk en overzichtelijk bekeken en vergeleken worden. U vindt hier een uitgebreide collectie van eenvoudig tot exclusief. Ook is er een ruime keus aan grafversiering zoals lantaarns, vazen en bronzen ornamenten. Uiteraard bieden wij een goede garantie (op o.a. verzakken van het grafmonument) en service die we al meer dan 100 jaar waarmaken.

Grafmonumenten

Met ruim 100 jaar ervaring

Toonzaal

Toonzaal

Hier vind U onze actuele monumenten in de toonzaal die direct leverbaar zijn. Voor prijzen kunt U ons altijd contact met ons opnemen. Ook maatwerk kan snel geleverd worden.

Voorraad

Voorraad

Hieronder vindt U de monumenten die wij uit de voorraad aanbieden. Voor informatie en de prijzen van de monumenten kunt U altijd contact met ons opnemen.

Tuin

Tuin

Hier vind U de actuele voorraad aan “ruwe” monumenten.

Belettering

Belettering

Voor de belettering bestaan er veel mogelijkheden. Grofweg kunnen we twee hoofdgroepen onderscheiden. Letters in de steen gemaakt of letters erop gemonteerd.