geduld, respect en advies

Het is gevoel, een mooie herinnering!

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u hiermee helpen.

Neem contact op

Crematie

crematie urnen en grafstenenIndien U na de crematie op zoek bent naar een mooie en waardige manier om de as van uw dierbare te bewaren, kunt U ook bij ons terecht. U vindt in onze collectie diverse urnen in allerlei materialen. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor urnmonumenten welke bij U thuis of op een begraafplaats geplaatst kunnen worden. Ook verzorgen wij voor diverse begraafplaatsen de belettering van de standaard gedenkplaten.

Bijzonder in onze collectie is de waterurn, waarvan wij de dealer voor Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg zijn.

Crematie

een mooie en waardige manier om de as van uw dierbare te bewaren

Urnmonumenten

Urnmonumenten

Urnmonumenten zijn verkrijgbaar in diverse maten en materiaalsoorten, afhankelijk van de plaats waar het monument geplaatst gaat worden.

Gedenkplaten

Gedenkplaten

Veel begraafplaatsen beschikken over een urnmuur of tuin waarin standaard platen geplaatst kunnen worden geplaats volgens de voorschriften van de begraafplaats.

Urnen

Urnen

Urnen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en vormgeving. Wij laten U graag de mogelijkheden zien. Klik hier voor een selectie van de mogelijkheden.

Waterurn

Waterurn

Veel nabestaanden staan voor de moeilijke beslissing, wat doe ik met de as? Verstrooien van de as op een strooiveld is de meest gemaakte keuze.