Grafmonumenten Brabant

Grafmonumenten en Gedenktekens op Begraafplaatsen in Brabant en Noord-Limburg

Stassar Grafmonumenten is gespecialiseerd in het leveren van unieke en persoonlijke grafmonumenten op begraafplaatsen in Brabant en Noord-Limburg. Met meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap staan wij garant voor kwaliteit, service en maatwerk. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een passend monument voor uw dierbare, dat aansluit bij uw wensen en de begraafplaats.

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via:

 0492 – 52 37 82

 info@stassarbv.nl

Diverse Soorten Grafstenen

Bij Stassar Grafmonumenten heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten grafstenen, waaronder:

  1. Standaard grafstenen
  2. Grafzerken
  3. Familiegraven
  4. Ruwe stenen
  5. Kindergrafstenen
  6. Urnmonumenten

Hierdoor kunnen wij voor iedere situatie en wens een passend grafmonument leveren.

Maatwerk en Unieke Ontwerpen

Ons team van vakmensen staat klaar om uw persoonlijke wensen en ideeën te vertalen naar een op maat gemaakt grafmonument. Of u nu kiest voor een eenvoudige grafsteen of een exclusief ontwerp, wij zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige uitvoering van uw wensen. Enkele mogelijkheden voor maatwerk zijn:

  • Verschillende soorten natuursteen
  • Unieke vormen en afwerkingen
  • Persoonlijke tekst en symbolen
  • Grafversieringen, zoals lantaarns, vazen en ornamenten

Begeleiding en Advies

Bij Stassar Grafmonumenten begrijpen we dat het kiezen van een grafmonument een emotioneel en ingrijpend proces kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en materialen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Wanneer u kiest voor een grafmonument van Stassar Grafmonumenten, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals natuursteen, en werken met moderne technieken om een perfecte afwerking te garanderen. Bovendien bieden wij 20 jaar garantie op verzakken van het monument, zodat u verzekerd bent van een blijvende en verzorgde herinnering aan uw dierbare.

Showroom en Inspiratie

Wij nodigen u graag uit in de grootste showroom van Brabant en presentatietuin. Hier kunt u op uw gemak de verschillende materialen en modellen bekijken en vergelijken. Onze uitgebreide collectie varieert van eenvoudige tot exclusieve grafmonumenten. Daarnaast vindt u hier ook een ruime keuze aan grafversieringen, zoals lantaarns, vazen en bronzen ornamenten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en inspireren bij het samenstellen van het perfecte grafmonument voor uw dierbare.

Bereikbaarheid in Brabant

Stassar Grafmonumenten is goed bereikbaar voor klanten uit heel Brabant. Onze locatie in Helmond is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van de provincie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we in alle rust uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Samenwerking met Begraafplaatsen

Wij werken nauw samen met bijna alle begraafplaatsen in Brabant om ervoor te zorgen dat het plaatsen van het grafmonument soepel verloopt. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige plaatsing en afwerking van het monument, zodat u een waardige en blijvende herinnering aan uw dierbare heeft.

Onderhoud en Renovatie

Naast het leveren en plaatsen van grafmonumenten, biedt Stassar Grafmonumenten ook onderhouds- en renovatiediensten aan. Wij kunnen ervoor zorgen dat het grafmonument van uw dierbare er altijd verzorgd en goed onderhouden uitziet. Denk hierbij aan het reinigen van de steen, het bijwerken van belettering of het herstellen van beschadigingen.

Dé specialist voor het leveren van unieke en persoonlijke grafmonumenten op begraafplaatsen in Brabant en Noord-Limburg.

Stassar Grafmonumenten is dé specialist voor het leveren van unieke en persoonlijke grafmonumenten op begraafplaatsen in Brabant en Noord-Limburg. Met een ruime keuze aan soorten grafstenen, maatwerkopties en een team van vakmensen staan wij garant voor een blijvende en waardige herinnering aan uw dierbare. Bezoek onze showroom voor inspiratie of neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding en advies.