GOEDE BEGELEIDING EN BETROUWBARE INFORMATIE

GEDULD, RESPECT EN ADVIES

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze.

Stassar Grafmonumenten

“Al meer dan 100 jaar specialist in maatwerk grafstenen”

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via:

 info@stassarbv.nl

 0492 – 52 37 82

Urnen & Urn monumenten

Grafmonumenten

showroom grafstenen

Grafmonumenten tegen een lage prijs

Een grafmonument is een concrete en blijvende herinnering aan een overleden dierbare. De keuze van een grafmonument is per definitie een persoonlijke keuze en mede daarom vaak ook een moeilijke keuze. Goede begeleiding en betrouwbare informatie zijn hierbij van cruciaal belang. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u hiermee helpen.

De toonzaal en presentatietuin op het bedrijf geven een goede indruk over de mogelijkheden van een grafmonument in natuursteen. De verschillende materiaalsoorten en modellen kunnen makkelijk en overzichtelijk bekeken en vergeleken worden. U vindt hier een uitgebreide collectie van eenvoudig tot exclusief. Ook is er een ruime keus aan grafversiering zoals lantaarns, vazen en bronzen ornamenten.

Uiteraard bieden wij een goede garantie (op o.a. verzakken van het grafmonument) en service die we al meer dan 100 jaar waarmaken.