Stassar Grafmonumenten

Advies bij het bezichtigen of een keuze maken van een grafsteen is cruciaal. Hulp daarvan geven wij u graag, dat begint bij onze website waar u antwoord krijgt op vragen die gesteld worden, maar ook bij ons in de toonzaal helpen wij u graag. Zoals:

– Advies over welke soort steen u graag wilt
– De kleur van de steen
– Onderhoud en garantie

Ook antwoord op vragen zoals:

– Mijn geliefde is overleden wat moet ik nu doen
– Ik wil een grafsteen bestellen, hoe gaat dit in zijn werk
– Hoe gaan jullie te werk?
– Hoe bestel ik een grafsteen?
– Doen jullie ook onderhoud aan de grafsteen?
– Wij hebben een grafsteen op de begraafplaats, renoveren jullie ook grafstenen?

Om tot een goede keuze te komen is het noodzakelijk een goed adviesgesprek te voeren. In onze inspiratietuin en showroom heeft u de eerste ideeën opgedaan, deze gaan we samen uitwerken.

Wij beginnen met het bespreken van wat de wensen zijn, wat voor model u in gedacht heeft. Daarna komen materiaalsoorten, accessoires en de belettering aan bod. Van elk onderdeel leggen wij u diverse keuzes voor en bespreken wij duurzaamheid, onderhoud en kosten. Zo weet u precies wat de voor- en nadelen zijn en kunt u een bewuste keuze maken.

Uw wensen zijn belangrijk

Alle materiaalkeuzes worden voor u op tafel gelegd, zodat alle combinaties van materialen en kleuren ook zichtbaar worden. Zo ziet u in het echt of iets wel of niet past.

Vaak lopen we tijdens het gesprek nog even naar buiten om onze ideeën nogmaals in het echt te bekijken. Buiten ziet u immers het beste hoe groot iets moet zijn en hoe vormen en kleuren in het echt overkomen. Ook nemen we vaak de letters mee naar buiten om deze op een steensoort te leggen en te bekijken welk lettertype en patina het beste past. Dit is de beste manier om te ontdekken wat u zou willen.

Zodra wij weten hoe het monument eruit moet komen te zien, maken we direct waar u bij bent een offerte of als u dit liever heeft sturen wij u dit toe. U hebt al een beeld kunnen vormen door de prijsindicaties die u heeft aangevraagd of die u heeft gezien in de inspiratietuin.