Hoe gaan jullie te werk?

Hoe gaan jullie te werk?

Zodra u opdracht heeft gegeven aan ons om de grafsteen te realiseren, en de keus voor de kleur bekend is. Gaan wij hiermee aan de slag. Uw keus qua kleur en soort steen is een mooie combinatie. De grafsteen is in deze status nog een ruwe plaat.

Wij zagen de plaat naar de gewenste maat, en zorgen voor een mooie gladde afwerking. De teksten die u gekozen heeft kunnen wij op verschillende manieren plaatsen, zoals elegante bronzen, rvs of koperen opzet letters, wij kunnen de teksten ook laseren, zandstralen.

Had u gekozen voor een ornament, dan plaatsen wij deze ook. In de werkplaats maken wij de grafsteen helemaal klaar, wanneer deze dan ook klaar is voor u te bekijken maken wij een afspraak om de grafsteen op de laatste puntjes door te lopen. De grafsteen moet 100% in orde zijn door u gekeurd en toonbaar voor anderen.

De vergunning is geregeld, en de dag van plaatsing is bekend. Bij de begraafplaats hebben wij goedkeuring gekregen en of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, wij komen die dag de grafsteen plaatsen. Alles wat hierbij komt kijken, is waar wij ervaring mee hebben. De laatste poetsbeurt en de grafsteen ziet er voor uw nabestaande er goed uit.