Ik wil een grafsteen bestellen, hoe gaat dit in zijn werk

Ik wil een grafsteen bestellen, hoe gaat dit in zijn werk

U heeft een grafsteen, zerk of ruwe grafsteen gezien op onze website. Op de website vindt u ook een contact knop, u kunt daar mee contact opnemen met ons. Dit kan door te bellen: 0492 – 52 37 82 of door een formulier in te vullen.

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen wij een gesprek met u in. Daarbij laten wij uw grafsteen zien die u gekozen heeft, eventueel andere grafstenen die passen bij uw eerder gemaakte keus.

Wij bespreken stap voor stap wat er gebeurt, hoe de grafsteen naar uw wens eruit komt te zien. Welke teksten op de grafsteen dient te komen, eventueel met of zonder ornamenten. Ook bespreken wij wanneer de grafsteen opgeleverd en geplaatst dient te worden.

Wanneer alles voor u duidelijk is, en de prijs van de grafsteen is besproken en u heeft een akkoord gegeven, gaan wij aan de slag met uw grafsteen.

Stassar Natuursteen biedt uitstekende garantievoorwaarden indien een steen toch beschadigd raakt en zal een monument bij verzakking herstellen naar de originele staat. Voor een persoonlijke aanpak van vaklieden kun je terecht bij Stassar Natuursteen.

Wij zorgen ervoor dat uw dierbare het grafmonument krijgt die zij of hij verdient. Hierdoor kunt u zich bezighouden met het gedenken van het leven van de verloren dierbare. Al de door ons vervaardigde grafmonumenten zijn persoonlijk en we doen ons uiterste best om de persoonlijkheid van de overledene naar voren te brengen in onze natuurstenen grafmonumenten.